Pizzaoven

De pizzaoven is verkrijgbaar in verschillende groottes en varianten. Een pizzaoven kan namelijk de pizzarette zelf zijn, maar er zijn ook pizzaovens die gemaakt zijn om een normaal formaat pizza in te bakken! Ook deze pizzaovens zijn al voor een klein prijsje verkrijgbaar. Zie hieronder een speciaal geselecteerd aanbod.

Alle pizza ovens

Natuurlijk zijn er nog meer pizza ovens, ook wel pizza makers genoemd, te vinden. Hierboven onze 4 favorieten, gebaseerd op prijs en kwaliteit. De pizza oven is een klein gemakkelijk apparaat waar zowel diepvries als verse pizza’s in te bereiden zijn. De gemiddelde bereidingstijd is ongeveer 10 minuten, wat licht kan verschillen per type pizzamaker. Wanneer je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om de heerlijkste pizza’s te bereiden, is een pizza oven dan ook de ideale oplossing. Daarnaast zien ze er gewoon leuk uit in jouw keuken!

Emerio Pizza Oven

Naast de bekende pizzarettes van Emerio, heeft dit topmerk ook een hele interessante pizzaoven in het assortiment. In de film hier links zie je waarom dit onze favoriete pizza oven is.